8.jpg

Informatie over

Telefoon Driebruggen

(0348) 748400


Telefoon Leur

(024) 6633459


Kantoor Driebruggen

Kantoor Leur

Aan- en verkoop

Beheer van vastgoed is onlosmakelijk verbonden met aan- en verkoop, huur en pacht. Vraag en aanbod zijn dan ook direct gekoppeld aan het werkveld van Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters. Voor specifieke marktgebieden (agrarisch vastgoed, landbouwgrond, landelijk vastgoed, landgoederen en historische gebouwen) heeft VLNN eigen labels. Deze vindt u in de linker kolom. Wanneer u op de logo’s klikt, gaat u direct naar de betreffende aanbodpagina. Objecten die rechtstreeks door VLNN worden aangeboden, vindt u hieronder.

Agrarisch onroerend goedVoor de aan- en verkoop van landelijk en agrarisch onroerend goed werkt Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters samen met Interfarms. Interfarms biedt een betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening voor agrarisch ondernemers die willen uitbreiden, verplaatsen of (ver)kopen in Nederland. Meer informatie en het actuele aanbod vindt u op de website van Interfarms.

Exclusief onroerend goedVan Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters een unieke samenwerking aangegaan met Biltstede Makelaars voor de aan- en verkoop van exclusief onroerend goed. 
Biltstede is een makelaarskantoor gespecialiseerd in exclusief onroerend goed: landgoederen, monumenten, historische gebouwen en vastgoed in de natuurgebieden. De objecten die Biltstede momenteel in de verkoop heeft, vindt u op de website.

© 2018 | Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.