gasleiding leur.jpg

Informatie over

Telefoon Driebruggen

(0348) 748400


Telefoon Leur

(024) 6633459


Kantoor Driebruggen

Kantoor Leur

Even voorstellen: Wieger Kuiken, junior rentmeester

Wieger Kuiken is vanaf 1 augustus 2016 bij Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters in dienst getreden als junior rentmeester. Hiervoor heeft hij de opleiding Bos- en Natuurbeheer gevolgd aan hogeschool Van Hall Larenstein met de specialisatie Vastgoed- en grondtransacties. Deze is gericht op het vak rentmeester en is daarmee een goede basis voor zijn huidige functie.

Ter afronding van zijn studie is Wieger afgestudeerd bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer met een afstudeeronderzoek naar de relatie tussen de agrarische grondprijs en de agrarische bodemkwaliteit. Dit onderzoek heeft hij eind september met succes verdedigd. Wieger omschrijft zijn afstudeer onderzoek als volgt; ‘Het was een erg breed onderwerp waarvan ik veel geleerd heb. Het onderzoek heeft daarbij geresulteerd in een goed rapport waar a.s.r. mee verder kan.’

Vorig jaar september heeft Wieger drie maanden stage gelopen bij Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters. Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat Wieger nu in dienst getreden is. Op de vraag waarom hij voor Van Lanschot Nannenga Naus heeft gekozen antwoord hij; “Het is een prettig bedrijf waar je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen en waar kwaliteit het belangrijkst is.”

Neem contact op met Wieger via telefoonnummer: (0348) 748400 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 | Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.