rondhout.jpg

Informatie over

Telefoon Driebruggen

(0348) 748400


Telefoon Leur

(024) 6633459


Kantoor Driebruggen

Kantoor Leur

Van Lanschot Nannenga Naus

Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V. is een rentmeesterskantoor met vestigingen in Leur en Driebruggen. Ons kantoor bestaat uit 10 medewerkers.  De directie wordt gevormd door Wiet van Lanschot, Jurjen Nannenga en Joan Naus.

Missie

Het is onze missie om als rentmeester en adviseur te werken aan een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving, op basis van duurzame relaties met klanten en medewerkers en een duurzaam rendement in onze bedrijfsvoering.

Kwaliteit

Wij zijn een team met professionele medewerkers. Samen werken wij aan kwaliteit. Onze rentmeesters en adviseurs hebben een opleiding op minimaal HBO niveau. De rentmeesters zijn beëdigd als rentmeester NVR. Binnen ons kantoor zijn vijf rentmeesters tevens gecertificeerd taxateur (RT). 

ISO 9001:2008

ISO 9001

Ons kantoor is medio oktober 2009 door Lloyd's Register Quality Assurance getoetst op de norm ISO 9001:2008. Hierbij is vastgesteld dat deze norm effectief is geïmplementeerd en onze organisatie kan worden voorgedragen voor certificering. In 2015 hebben we voor de tweede keer succesvol de hercertificering doorlopen. Op 6 november 2015 hebben wij het nieuwe ISO certificaat ontvangen en is de certificering voor de komende drie jaar een feit. Met de certificering wordt ons kwaliteitsbeleid nog beter verankerd in ons kantoor, een beleid dat is gericht op het continu verbeteren van onze dienstverlening.

© 2018 | Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.